Каталог

Microinvest Баркод Принтер Pro

Microinvest Баркод Принтер Pro
Марка: Microinvest
Код на продукта: Microinvest Баркод Принтер Pro
Наличност: В наличност
Цена: 115,25
Microinvest Barcode Printer Pro е програма от ново поколение за създаване и разпечатване на баркод етикети,работеща както на стандартни лазерни и мастилено-струйни принтери, така и на специализирани етикиращи принтери като Datecs EP-50, Datecs LP-50, Zebra и други.Програмата може да работи самостоятелно, както и като разширение на Microinvest Склад Pro.Предвидена е и възможност за изтегляне на информацията за стоките от произволен файл на Microsoft Excel.Microinvest Barcode Printer Pro поддържа баркод стандартите EAN13 и EAN8. В инсталацията на приложениетоса включени много примерни шаблони за етикети. В приложението е предвидена възможност да се отпечатват етикети на стоките от даден документ (доставка, продажба, поръчка и т.н.), както и на стоките от дадена група или отговарящи на даден филтър по име или код.
 
На етикета могат да се поставят различни атрибути на стоките напр.
  • име, цена, кат.номер, баркод, мерна единица и др.
  • Може да се поставят също така произволен текст или изображение (напр. фирмено лого), както и вградените в програмата стандартни
  • знаци за маркировка като CE, Co, символи за рециклиране и транспортиране и други.
  • Работата с приложението е изключително лесна, благодарение на интерфейса от типа „помощник”, който превежда потребителите стъпка по стъпка през целия процес.
 
            

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Онлайн магазин
ОНСЕТ ЕООД - Благоевград © 2018