TYSSO

Изглед: Списъчен / Табличен
Покажи:
Ред:
Пос принтер TYSSO PRP-250
TYSSO PRP-250 е иновативен модел термо-директен POS принтер с висока скорост на печат - 250 mm/sec. ..
390,00
Онлайн магазин
ОНСЕТ ЕООД - Благоевград © 2018