Доставка и плащане

Доставка и плащане

ДОСТАВКА НА ПОРЪЧАНИ СТОКИ

След  като в emag.onsetbg.com постъпи поръчка от Потребител, консултант на електронния магазин обработва тази поръчка. Потребителят получава потвърждение по имейл за успешно приета поръчка.

 • Ако избран от вас продукт в момента липсва, поръчката Ви може да бъде забавена до получаване на продукта в склада на вносителя. В този случай консултант на електронния магазин ще се свърже с Вас, за да ви предупреди за възможното забавяне. Имате право да поискате замяна на избрания продукт с друг или да се откажете от поръчката си.

 • Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници.

  Обикновена доставка е в  срок до 4 работни дни от момента на потвърждаването на поръчката. Разходите за куриер на поръчаните продукти се поемат от купувача. Ако желаете да се извърши експресна доставка за следващия  работен ден и поръчката бъде подадена и обработена до 16:30 ще трябва да доплатите 10лв за експресна доставка. За покупки над 100 лв. доставката е безплатна.

  ОНСЕТ ЕООД в електронния магазин използва за извършване на доставки услугите на куриерска фирма “Спиди” АД (Speedy) и фирма Еконт, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9.00 до 17.30 часа.

  Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес или до офис на куриерските фирми „Спиди“ АД и „Еконт“ в съответния град.

  Всяка пратка е застрахована, като застраховката е за сметка на ОНСЕТ ЕООД.

  Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма „Спиди“ АД , така че да получи в срок стоката, ако е избрал тази опция, ОНСЕТ ЕООД се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.
 • При доставката на продукта ще получите касов бон за вашето плащане, както и гаранционна карта на продукта. Запазете тези документи, защото те ще ви бъдат нужни при евентуална рекламация или отказ от поръчката.

 

 • При заявено от вас желание, можем да издадем данъчна фактура на името на юридическо или физическо лице. В този случай напишете данните за фактура в полето "Бележки и специални искания" във формуляра за доставка .ПЛАЩАНЕ


Заплащането на поръчаната стока може да се извърши по два начина, като независимо от избрания начин на плащане сумата за заплащане е една и съща и не се начисляват допълнителни такси за обработка на плащането.

 • С „наложен платеж” - плащане в брой на куриера при доставката;
 • С банков превод по сметката на ОНСЕТ ЕООД - Обединена Българска Банка кл. Пирин Благоевград код:UBBSBGSF  IBAN:BG32 UBBS 8002 1026 2164 20
Онлайн магазин
ОНСЕТ ЕООД - Благоевград © 2018